www.rum46.dk
MAKING SOCIAL REALITIES WITH BOOKS-Lauren van Haaften-Schick
20 Jan, 2014 -
06 maj, 2014
Lauren van Haaften-Schick
Talk, Workshop og Netværksmøde

Klik på billedet og se flere billeder
TALK OG PRÆSENTATION: Critical Circulation: artists' books, labor and the law
v. Lauren van Haaften-Schick, New York

Med afsæt i publikationer og loven som en arena for kritik, vil foredraget fokusere på den historiske udvikling af kunstens nye indflydelse. Spredning af dokumentation og information på en tilgængelig og vedvarende måde gør publikationer til et potentielt bedre udstillingsformat.

Torsdag d. 23. januar kl. 10.00

WORKSHOP: Non-Participation
v. Lauren van Haaften-Schick

Non-Participation

"Sometimes what we say "no" to is more important than what we agree to." - Michael Rakowitz

Non-Participation er en igangværende samling af afslag skrevet af "kulturelle producenter" der afstår fra at være en del af kulturelle begivenheder af politiske eller etiske grunde.

Non-Participation undersøger hvordan kunstnerens arbejde bliver evalueret og søger måder hvorpå man kan forbedre sig samt sammenligner situationer på tværs af forskellige nationale sammenhænge. Der vil blive diskuteret og undersøgt forskellige juridiske og praktiske værktøjer udviklet af kulturelle producenter, som for eksempel Helena Keeffe's Standard Deviation og Seth Siegelaub's The Artist's Reserved Rights Transfer and Sale Agreement.

Workshoppen vil arbejde med at revurderer værker fra den tidlige konceptuelle kunst til den nutidige og undersøge hvordan disse er blevet brugt til at skabe nye dagsordner. Deltagerne vil formulere deres egne "non-participation," hvor de skal overveje hvornår de kan og burde sige "nej".RELEVANTE LINKSRoom for Improved Futures
Link til rum46's 2-årige samarbejdsprojekt 2018-2019
https://improvedfutures.wixsite.com/rum46