www.rum46.dk
PERFORMANCErum
31 Okt, 2014 -
31 Okt, 2014
Claus Strøm, Frederik Led Behrend, Steffen Beckmann og GRAVHUND
Performances

Klik på billedet og se flere billeder
Med det nyligt nedlagte slogan "Aarhus - Danish for progress" er vi her på PERFORMANCErum klar til at slå et slag for den ånd, vi alle elsker og deler, nemlig Aarhusånden. Ved brug af Aarhusianske intellektuelle og kunstnere viser vi den pluralistiske kultur, der lever i rummet. Aftenen byder på følgende Aarhusianske humanoider:

Claus Strøm (f. 1987) - Undersøger kærlighedens væsen ved at interpretere nummeret "You Light Up My Life" af Debby Boone i forkskellige medieringer og udtryksformer, således nummeret kan belyses fra nye perspektiver og dermed øge vores forståelse af særligt den angloamerikanske populærkultur.

Frederik Led Behrend (f. 1987)- Holder et foredrag omkring skulturens væsen og dens betydning i den europæske kulturhistorie. Han tager kærligt hånd om emnet og der kan komme muskler på tale.

Steffen Beckmann (Née Steffen Bakmand f. 1988) læser op fra sine seneste kreationer. Efter et år i Libannon er tonen forrået og Steffen vender måske aldrig rigtigt tilbage til Aarhus.

GRAVHUND
(f. ??) - AARHUS SHITCORE NOIZE

Billige øl og gode vibes!

START: fredag den 31. oktober kl. 1900
HVOR: rum46, Studsgade 46
TELEFONISK KONTAKT: Claus Strøm 50 48 54 72
EMAIL: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.RELEVANTE LINKSRoom for Improved Futures
Link til rum46's 2-årige samarbejdsprojekt 2018-2019
https://improvedfutures.wixsite.com/rum46